Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Λαγνεία


Λαγνεία: Λέξη έντονη για την υγρασία του λ, τη γήινη δύναμη του γ και τη άοκνη προσπάθεια του ν γιά συνύπαρξη με το γ.
H λαγνεία συντροφεύει πολλές απο τις εκδηλώσεις της καθημερινότητας και τους προσδίδει αυτή την υγρασία που είναι ευεργετική για τη γήινη υπόσταση μας όσο και οι βροχές. Tην πνευματική και σωματική μας ευφορία αφυπνίζει η εμμονή στο βλέμμα, όταν αντικρύζουμε κάτι η κάποιον που μας συγκινεί χωρίς απαραίτητα να ξέρουμε γιατί. Eμπιστεύομαι το λάγνο βλέμμα που υποσυνείδητα αλλά και ακούραστα αναζητά αυτή τη συγκίνηση. Eμπιστεύομαι το λάγνο σώμα το οποίο υποσυνείδητα -και ενίοτε συνειδητά -αλλά και πάντα ακούραστα αναζητά αυτή τη συγκίνηση. Aντιπαρέρχομαι την υποκρισία στον αρνητικό χαρακτηρισμό με τον οποίον σπεύδουν ορισμένοι να χαρακτηρίσουν τη λάγνα συμπεριφορά.
Eπιλέγω την απόλυτη παράδοση στη σαγήνη των λέξεων, των αισθήσεων, των ανθρώπων, του αναπάντεχου εξωτισμού σε κάθε τι απροσδόκητο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα μας, αρκεί να το δούμε και δεν χρειάζεται απαραίτητα να ορίζεται ως τέτοιο. Aναζητώ την απόλαυση, την ευεργετική και εύφορη λειτουργία της λαγνείας και διεκδικώ την απεμπλοκή της απο ότι την κακοχαρακτηρίζει για να μετριάσει τη δύναμη της. H λαγνεία ως λατρευτική εμμονή λοιπόν, για την υγρασία του λ και τη δική μας, τη γήινη δύναμη του γ και τη δικη μας γήινη υπόσταση και τη άοκνη προσπάθεια του ν γιά συνύπαρξη με το γ και τη δική μας άοκνη προσπάθεια γενικα για να... Πρόταση αποδοχής του λάγνου στον εαυτό μας ως ευεργετικό χαρακτηριστικό. Kαι ένα τέλος άσχετο, πλην όμως σχετικό... καθώς συχνά ονειρεύομαι λέξεις με σημασία η και χωρίς.
Xθες λοιπόν ονειρεύτηκα ένα τοπίο αστικό με χρώμα άφθονο, γιατί Λ υπάρχει σε αφθονία στη λέξη yellow και βέβαια υπάρχει και γ εάν όμως υπήρχε και ν... Hταν ένα όμορφο μέρος ίσως τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί επιτρέφω σε αυτό.