Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

"ΙΔΟΥ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!!"

"ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ"! τετριμμένη λέξη πλέον;
Τόση αγανάκτηση στο facebook!!! Δημοσιεύσεις επί των δημοσιεύσεων!τάδε έφη "ΓΑΠ" σήμερα! τάδε έφη "Μπένι"!!! τάδε έφη "Πάγκαλος". Και να οι βρισιές!!!Ιδού η αντίσταση!!!
Η αντίσταση του πληκτρολογίου, η αντίσταση του καναπέ, η αντίσταση του καφενείου!!!
Χιλιάδες σελίδες, σελιδούλες, σελιδίτσες με το ίδιο θέμα! κι επειδή δεν μας φτάνει η δημοσίευση σε μία, κάνουμε την ίδια και στη διπλανή σελίδα!!! παρακινούμε τους "συναγωνιστές" να ξυπνήσουν, να αντιδράσουν, να αντισταθούν!!!
Όλοι "αντιστεκόμαστε" με αναρτήσεις και μόνο! και να ο αγώνας... για την καλύτερη και περιγραφικότερη ανάρτηση, αγώνας εντυπωσιασμού!!! ατέλειωτες ώρες μπροστά στην οθόνη προς αναζήτησιν της καλύτερης ανάρτησης!
Απ' την άλλη... "αν κάνετε αυτό θα ... είμαι εκεί", "αν κάνετε εκείνο θα παρευρεθώ!","... και που βγήκαν οι αγανακτισμένοι στις πλατείες τι πέτυχαν", "δεν πληρώνω άλλο χαράτσι"! αυτά ακούω καθημερινά από φίλους, συναδέλφους, γνωστούς!!! όλοι ετοιμοπόλεμοι, με το "αν",  το "ίσως", το "μπορεί" πρώτη λέξη! Και χθες στην πλατεία οι ίδιοι τριάντα γνωστοί - άγνωστοι!!!
Εσείς, οι  μισθωτοί και συνταξιούχοι αναρωτηθήκατε τι θα κάνετε όταν σε λίγο καιρό δεν θα βρείτε μισθό στο λογαριασμό σας? θα υπολογίζετε στην καβατζούλα σας;  θα βηματίζετε ανέμελοι στην πλατεία... και θα με κοιτάτε περίεργα; (η τρελή με το μικρόφωνο, το άκουσα κι αυτό σήμερα!!!)
Θορυβηθήκατε με τα νέα μέτρα το ξέρω... Αναλογιστήκατε όμως ότι δεν τελειώνουν εδώ? ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο? ότι θα έρχονται συνεχώς νέα μέτρα; όσο "βηματίζετε ανέμελα" άλλοι χορεύουν στις πλάτες σας!!!
Εσείς άνεργοι πού είστε?...αυτή η πόλη δεν έχει ανέργους; Όλοι όσοι έχουν κάνει προέκταση των χειλιών τους το καλαμάκι του φραπέ είναι εργαζόμενοι; έχουν καταθέσεις στην τράπεζα... κι είναι τόσο άνετοι; Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους... αλλά ο φραπές, φραπές!
Κι εσείς, οι αγανακτισμένοι της πρώτης γραμμής... πτοηθήκατε? Θαρρείτε τελειώσαν οι πόλεμοι; Επειδή φάγατε τα χημικά στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη; Είμαστε σε διαρκή πόλεμο! Όσο εμείς αντιστεκόμαστε, αυτοί θα αγοράζουν χημικά! Για χημικά "λεφτά υπάρχουν"!
Αγανάκτηση, αμφισβήτηση, αντίσταση!
Μπούχτησα πια!!!
Ξυπνάτε μωρέ!!!
Βγάλτε το Ραγιά από μέσα σας!!!
Μας κλέβουν τη ζωή δεν το πήρατε ακόμα χαμπάρι?
Είναι θέμα επιβίωσης πλέον!!!
Σηκωθείτε από τον καναπέ σας!
Βγείτε έξω στο δρόμο! αντιδράστε!!! Λοβοτομημένοι είστε; (γειά σου Ελένη μου!)
ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΟΥΤΕ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ!
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ!! ΤΗ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!
ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,  ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ! ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ! ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ!
ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ!!!

ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΥΦΤΟΙ!!!
ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ!!!